?

Log in

No account? Create an account

Патологоанатом Padolski: жизнь и смерть онлайн..

Патологоанатом Padolski: жизнь и смерть онлайн..

Previous Entry Share Next Entry
Стая волков позорных. Заметки скучающего патологоанатома
Патологоанатомы
padolski
ВК

++Наверное, отсутствие горного воздуха, мешает наличию у нас своих аксакалов. Смешанная энцефалопатия стариков…. В условиях города, к тому же, выраженное кислородное голодание, при и без того ссуженных сосудах, головного мозга человека, перевалившего за определённый срок нахождения на земле и при определённой власти - даёт поразительный эффект… Постаноксическая энцефалопатия…. Нет, скорее, хроническая аноксическая энцефалопатия…. Кора подавлена подкоркой… Одни инстинкты… Алчные инстинкты… Отсутствие желания оставить на грешной Земле после себя учеников своих… Параноидальная боязнь потерять исключительность и значимость отвергла передачу знаний своих кому бы то не было. А что другое передать им? Моральные принципы? Так их нет… Познания? Так уровень их остался где-то в середине прошлого века… Интриганство? Так и это искусство, которым когда-то владел в совершенстве, волками, идущими на смену ему, владеется на существенно высоком уровне… Когда-то сам переставлявший пешки, старый мудрый волк стал ничтожной фигуркой на шахматном поле им же посеянных интриг. И пешка, ставшая королевой под присмотром его, готова уже скормить его противникам в игре для того, что бы самой ещё некоторое время удержаться на плаву… А клацать зубами на более сильных зверей – всегда была кишка тонка.. Да и страшно…

Стая волков….

Позорных волков…

++Напэўна, адсутнасць горнага паветра, замінае наяўнасці ў нас сваіх аксакалаў. Змяшаная энцэфалапатыя старых…. Ва ўмовах горада, да таго ж, яўнае кіслароднае галаданне, пры і без таго звужанных пасудзінах, галаўнога мозгу чалавека, які пераваліў за вызначаны тэрмін знаходжання на зямлі і пры пэўнай уладзе - дае дзіўны эфект… Пастанаксічная энцэфалапатыя…. Не, хутчэй, хранічная анаксічная энцэфалапатыя…. Кара падушана падкоркай… Адны інстынкты… Сквапныя інстынкты… Адсутнасць жадання пакінуць на грэшнай Зямлі пасля сябе вучняў сваіх… Паранаідальная боязь страціць выключнасць і значнасць адпрэчыла перадачу ведаў сваіх каму б тое не было. А што іншае перадаць ім? Маральныя прынцыпы? Так іх няма… Спазнанні? Так узровень іх застаўся дзесьці ў сярэдзіне мінулага стагоддзя… Інтрыганства? Так і гэта мастацтва, якім калісьці валодаў у дасканаласці, ваўкамі, якія ідуць на змену яму, валодаецца на істотна высокім узроўні… Калісьці сам перастаўляўшы пешкі, стары мудры воўк стаў нікчэмнай фігуркай на шахматным полі ім жа пасеяных інтрыг. І пешка, сталая каралевай пад наглядам яго, гатовая ўжо скарміць яго супернікам у гульні для таго, каб б самой яшчэ некаторы час утрымацца на плаву… А клацаць зубамі на мацнейшых звяроў - заўсёды былі кароткія пяты.. Ды і страшэнна…

Зграя ваўкоў….

Ганебных ваўкоў…   

Subscribe to  padolski

promo nemihail 15:00, yesterday 149
Buy for 20 tokens
Сегодня он перешел от угроз к действиям. Мошенник он или нет, решать вам, но сперва прочитайте, что за конфликт произошел у меня с горе строителем Сергеем Домогацким. Сегодня мои записи о Сергее Домогацком были заблокированы администрацией Живого Журнала. Смотрите какое сообщение последовало…

  • 1
Андрей, на кого обиделся? :)

Огорчился... Было дело...

  • 1